Error:
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Garancija najbolje usluge

Ispis

Garancija najbolje usluge

Nepristrana informacija: Mi radimo za Vas , ne dobavljača ili stranu agenciju, Naš cilj je pružiti vam najbolju vrijednost za novac kako bi zadovoljili Vaše rent a car potrebe.  Na taj način želimo zadobiti vaše povjerenje.

Povjerenje: Mi nismo lažna virtualna rent a car agencija, mi smo hrvatska nacionalna tvrtka do koje je lako doći i čije je usluge jednostavno koristiti.

Ušteda vremena: Na vaš poziv u trenutku Vam možemo ponuditi najbolje ponude za najam automobila u Hrvatskoj.

Stručni savjeti o najmu vozila: Naš posao je osigurati vam ono što Vam zapravo treba po posebnim cijenama i na najbolji mogući način

Osobna usluga: Mi nismo glas sa telefonske sekretarice koji Vas drži na čekanju, naši klijenti zaslužuju tvrtku za iznajmljivanje automobila koja nudi povoljne cijene i pruža prijateljski servis i uslugu.

Fokusiranost na klijente: Naši agenti vode računa o vašim željama i potrebama i u skladu tome nude uslugu koju ćete moći iskoristiti u punoj mjeri.

Raznoliki izbor: Kod nas ćete dobiti široku lepezu rent a car opcija i ponuda

Najbolja vrijednost za novac: Prijavite se za naš newsletter kako bi dobili informacije o pogodnostima, specijalnim cijenama i novostima iz rent a car industrije.

cos nova supp

Partner program

Postanite i Vi jedan od naših uspješnih partnera, suradnjom sa NOVA rent a car ostvarujete dodatnu vrijednost svom poslovanju. Više..

Rezervacijski centar


ema   


Tel:        +385 21 203 380

Fax:       +385 21 883 035
Mob:      +385 98 9836950